برگزیده ها
1401/1/28 یکشنبه
تاریخ برگزاری امتحانات پایان ترم والزامات حضور دانشجویان در آزمون ها-نیمسال دوم1401

✅قابل توجه دانشجویان محترم

❇️با عنایت به اینکه امتحانات پایان نیمسال دوم 1400
به صورت حضوری برگزار خواهد گردید، لازم است به موارد مشروحه ذیل دقت کافی مبذول فرمائید

1️⃣  آزمونهای پایان نیمسال بصورت متمرکز و حضوری برگزار خواهد شد.

2️⃣ سوالات آزمونهای پایان ترم بر اساس وضعیت منابع درسی اعلام شده در پورتال دانشگاه پیام نور که در برگ انتخاب واحد دانشجو نیز درج گردیده، طراحی خواهد شد.

3️⃣ همراه داشتن وسایل شخصی اعم از  تلفن همراه ، کیف ، کتاب ، وسایل الکترونیک و زیورآلات در جلسه امتحان ممنوع بوده وتخلف محسوب میگردد .

4️⃣ همراه داشتن کارت دانشجویی ، کارت آزمون ، مداد، پاک کن ، خودکاردر جلسه آزمون الزامی است .

5️⃣  با نظر به اینکه همراه داشتن کارت دانشجویی و کارت شرکت در آزمون برای ورود به حوزه امتحانی الزامی است، دانشجویان نسبت به تحویل کارت دانشجویی از اداره آموزش مرکز و تسویه شهریه جهت دریافت کارت شرکت در آزمون تا یک هفته قبل از شروع امتحانات اقدام نمایند.

6️⃣ برای شرکت در آزمون باید تا قبل از شروع امتحانات شهریه دانشجو تسویه گردد .

7️⃣ آزمونهای  حضوری پایان نیمسال دوم از 11 خرداد ماه شروع و در 6 تیرماه به اتمام خواهد رسید.

8- آزمون های دروس عمومی بصورت غیر حضوری وبر روی سامانه آزمون وسنجش از تاریخ 12 تیرماه تا 16 تیر ماه برگزار میگردد.

10 دریافت گزارش 428 (کارت آزمون ) از تاریخ 8 خرداد بر روی سیستم گلستان فعال میباشد .

11- دانشجویان الزاما باید با پوشش دانشجویی مناسب و رعایت حجاب اسلامی در دانشگاه وآزمون ها حضور یابند .در غیر اینصورت از ورود آنان به جلسه آزمون جلوگیری میگردد. .