برگزیده ها
1401/7/2 شنبه
نحوه و تاریخ ثبت نام قبولشدگان کارشناسی بدون آزمون از 4 لغایت 20 مهرماه

.

نحوه ثبت نام قبولشدگان دوره کارشناسی پذیرش بدون آزمون:
«ضمن تبریک قبولی شما در دوره کارشناسی دانشگاه پیام نور به اطلاع می‌رساند:

مرحله اول : زمان ثبت‌نام  غیر حضوری از تاریخ 4مهرماه لغایت 20 مهرماه 1401 در سیستم گلستان به نشانیreg.pnu.ac.ir
ضمناً لازم است مدارک ذیل  را در حجم حداکثر 250 کیلوبایت و در فرمت jpg یا jpeg تهیه نمایید ودر زمان ثبت‌نام در سیستم گلستان بارگذاری نمائید .
تصویر صفحه اول وسوم ، توضیحات شناسنامه
تصویر کارت ملی (پشت و رو)
تصویر مدرک دیپلم (دارندگان دیپلم ترمی واحدی یا سالی واحدی لازم است مدرک پیش دانشگاهی نیز ارائه دهند)
تصویر مدرک پیش دانشگاهی
عکس با زمینه روشن
ریز نمرات کلی با قید معدل ممهور به مهر آموزشگاه
گواهی تائیدیه سهمیه ایثارگزی
مدرک مشخص کننده نظام وظیفه ویژه آقایان
تصویر رسیدیه تائیده تحصیلی با مراجعه به سامانه آموزش پرورش به نشانی http://emt.medu.ii
شایان ذکر ثبت‌نام از طریق سامانهreg.pnu.ac.ir  انجام می‌پذیرد.»
مرحله دوم : تحویل مدارک به صورت حضوری از تاریخ 6 مهرماه لغایت 20 مهرماه که با در دست داشتن کلیه مدارک بارگذاری شده در سیستم گلستان به کارشناس رشته در دانشگاه مراجعه فرمایید .

مراجعه حضوری صرفا در ساعات اداری از ساعت 8 صبح تا 14 بعدازظهر، غیراز روزهای پنجشنبه وجمعه