1400/10/5 یکشنبه
توسعه همکاریهای دانشگاه با صنعت
گسترش همکاری وتوسعه تعاملات علمی وپژوهشی دانشگاه پیام نور شاهین شهر با شهرکهای صنعتی واداره صمت

توسعه همکاریهای علمی وپژوهشی دانشگاه پیام نورمرکز شاهین شهر با صنایع واصناف شهرستان

جلسه هماهنگی و بررسی راههای همکاری دانشگاه پیام نورمرکز شاهین شهر با اداره صمت وشهرکهای صنعتی برگزار شد

بنا به گزارش روابط عمومی دانشگاه پیام نور مرکز شاهین شهردرراستای تداوم همکاریهای علمی , آموزشی وپژوهشی دانشگاه پیام نورمرکزشاهین شهر با صنایع واصناف روز شنبه ۱۴۰۰/۱۰/۴  جلسه ای با حضور رییس مرکز , رییس اداره صمت , اعضا هییت امنا شهرکهای صنعتی مورچه خورت و علویجه و نمایندگان اصناف در محل اداره صمت تشکیل گردید.
 دراین جلسه که مدیران پژوهش وارتباط دانشگاه وصنعت , روابط عمومی وامورفرهنگی ونماینده اساتید مرکز دکترآقایی را همراهی نمودند . رییس مرکز شاهین شهر با بیان رسالت ورویکردهای نوین دانشگاه در همکاری و همراهی صاحبان مشاغل ومراکز صنعتی وتولیدی , اعلام آمادگی دانشگاه را در زمینه های تعامل وهمیاری وکمک به رفع مشکلات و نارسایی های مدیریتی مراکز صنعتی , تولیدی واصناف بیان نمود .
دکترآقایی دانشگاه را کانونی علمی با دربهای باز در راه اعتلا وپیشرفت صنعت عنوان نمود وبا اشاره به توانمندی و بنیه علمی اساتید ونخبگان پژوهشی دانشگاه , ارتباط آن را با صنعت درمسیرتوسعه اجتناب ناپذیر دانست.
 در پایان جلسه مقرر شد با هماهنگی اداره صمت وهییت امنا شهرکهای صنعتی واقع درشهرستان تیمهای علمی دانشگاه پیام نور با هریک از مراکز صنعتی جلسه وبازدید جداگانه برگزار نموده ونسبت به آسیب شناسی , بازنگری سیستمی وشناسایی مشکلات این مراکز جهت ارایه راهکارها و بهینه سازی مراحل تولیدی اقدام نماید.