1400/10/11 شنبه
برگزاری جلسه نظارت وارزیابی در مرکز شاهین شهر
جلسه بررسی سیستم نوین نظارت وارزیابی مراکز و واحدهای استان با حضور دکتر جاوری در مرکز شاهین شهر

برگزاری جلسه بررسی سیستم نوین نظارت وارزیابی مراکزو واحدهای دانشگاه پیام نور استان اصفهان درمرکز شاهین شهر

با حضور دکتر جاوری مدیر نظارت وارزیابی دانشگاه پیام نور استان اصفهان سیتم نوین نظارت وارزیابی مراکز و واحدهای استان مورد بررسی وتحلیل قرار گرفت .

بنا به گزارش روابط عمومی دانشگاه پیام نور مرکز شاهین شهر روز چهار شنبه 8/10/1400 جلسه ای با حضور  مدیر نظارت وارزیابی استان آقای دکتر جاوری، رئیس و مدیران مرکز شاهین شهر برگزار گردید.
 در این جلسه رویکردها واهداف سیستم نوین نظارت و ارزیابی، اجزا و اثرات آن در نیل به استانداردهای بهینه سیستم آموزشی دانشگاه پیام نور توسط دکتر جاوری مورد تبیین و تحلیل قرارگرفت.

مدیر نظارت و ارزیابی استان انتخاب مرکز شاهین شهر را به عنوان مرکز پایلوت اجرای سیستم جدید کیفیت سنجی به سبب وجود توانمندی ها و پتانسیل های مناسب، انگیزه بالای کارکنان و عملکرد کیفی قابل قبول این مرکز دانست و ابراز امیدواری نمود با همکاری رئیس و پرسنل این مرکز، آخرین نسخه سیستم نوین ارزیابی دانشگاه مورد بهینه سازی قرار گیرد تا استان اصفهان بعنوان استان پیشرو در کیفی سازی دانشگاههای پیام نور کشور، گامی اثر بخش در ارتقای کیفی کل مجموعه دانشگاه بردارد.