1400/10/18 شنبه

.

بازدید اساتید دانشگاه پیام نور استان اصفهان از مجموعه بزرگ صنعتی مپنای سپاهان

شرکت صنعتی مینای سپاهان میزبان اساتید و کارشناسان دانشگاه پیام نور گردید

بنا به گزارش روابط عمومی دانشگاه پیام نور مرکز شاهین شهر ، به همت دفتر پژوهش و ارتباط با صنعت دانشگاه پیام نور مرکز شاهین شهر و مدیریت پژوهشی استان، جمعی از اساتید مراکز و واحدهای پیام نور استان اصفهان از گروه صنعتی مپنای سپاهان، واقع در شهرک صنعتی بزرگ علویجه بازدید نمودند.
در ابتدای این جلسه مدیران ارشد این مجموعه صنعتی، به تشریح جایگاه هولدینگ مپنا و دستآوردهای آن در صنعت نیروگاهی کشور پرداختند و از طرح های در دست اجرا و آتی این مجموعه گفتند.
در ادامه اساتید از برخی کارگاه های  ساخت و تجهیز و نیز از پروژه های در دست اجرای این مجموعه بازدید و در جریان پیشرفتهای حاصل، قرار گرفتند.
 در این دیدار گفتگوهایی در خصوص استفاده از ظرفیت اساتید دانشگاه در بخشهای تحقیق و توسعه مپنا و آموزش مورد نیاز صنعت نیروگاهی کشور صورت پذیرفت.
دفتر پژوهش و ارتباط با صنعت دانشگاه پیام نور شاهین شهر در تلاش است تا تعاملات متقابل و اثرگذاری با هدف هم افزایی میان صنایع شهرستان و دانشگاه پیام نور برقرار نماید.