1401/11/2 یکشنبه
درخشش چشمگیر دانشگاه پیام نور مرکز شاهین شهر در برگزاری کنکور سراسری
آزمون های کنکور سراسری در دانشگاه پیام نور مرکز شاهین شهر در کلیه گروه های آزمایشی به شایستگی برگزار گردید

.

درخشش چشمگیر دانشگاه پیام نور مرکز شاهین شهر در بزرگترین رویداد علمی کشور
دانشگاه پیام نور مرکز شاهین شهر بعنوان مخزن اصلی کنکور سراسری شهرستان شاهین شهر و میمه روز پنجشنبه ۱۴۰۱/۱۰/۲۹ میزبان ۱۷۷۰ نفر از داوطلبان کنکور در دو نوبت صبح وبعدازظهر بود که در حوزه دانشگاه پیام نور و اداره آموزش وپرورش شاهین شهر در گروه‌های آموزشی علوم تجربی و زبان های خارجی به رقابت پرداختند.
در روز اول آزمون های کنکور سراسری تعداد ۶۵۰ نفر از در حوزه دانشگاه وتعداد ۱۱۲۰ نفر در حوزه های آموزش‌ و پرورش با همراهی و مشایعت خانواده های آنان آزمون های خودرا برگزار نمودند.
این آزمون ها با همکاری فرمانداری، شبکه بهداشت، اورژانس، آتش‌نشانی، ادارت آب، برق وگاز ونیروی انتظامی در کمال آرامش، نظم، سازماندهی وحفظ پروتکل های حفاظتی و بهداشتی به شایستگی برگزار گردید.
برگزاری این آزمون ها توسط حجت الاسلام والمسلمین حاج آقای هاشمیان امام جمعه شاهین شهر، دکتر آقایی معاونت اجرایی دانشگاه پیام نور استان اصفهان ومهندس نجفی معاون سیاسی اجتماعی فرمانداری شهرستان مورد بازدید قرار گرفت
 امام جمعه شاهین شهر ضمن تقدیر از همکاری، هماهنگی وتعامل کلیه ارگانها در برگزاری مطلوب آزمون ها از عوامل اجرائی کنکور سراسری تشکر نمود وآن را مایه مباهات شهرستان خواند.
این آزمون ها در روز جمعه با حضور۱۱۰۰ نفر از داوطلبان در گروه های علوم انسانی وهنر ادامه خواهد داشت
🖍 روابط عمومی دانشگاه پیام نور مرکز شاهین شهر